Over Sociale kaart Dinkelland Tubbergen

Sociale kaart Dinkelland Tubbergen is ontwikkeld in opdracht van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen in samenwerking met vele instellingen en organisaties.

Op Sociale kaart Dinkelland Tubbergen kunt u terecht voor vragen in het dagelijks leven over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn en jeugd en gezin. Sociale kaart Dinkelland Tubbergen helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie.

Hoe gebruikt u Sociale kaart Dinkelland Tubbergen?

Op de hoofdpagina ziet u 8 thema's: 'Zorg en gezondheid', 'Wonen en huishouden', 'Woonomgeving en vervoer', 'Geldzaken', 'Actief zijn en meedoen', 'Werk', 'Jeugd en gezin' en 'Mijn buurt'.

  • Kies het thema waar u vragen over heeft.
  • Kies het onderwerp binnen dat thema.
  • Kies waarover u iets wilt weten.

U ziet vragen en antwoorden over het gekozen onderwerp. Wilt u de contactgegevens van een organisatie zien? Klik dan op “Toon organisaties”.

Op de hoofdpagina en op de pagina met onderwerpen ziet u rechts in beeld de meest gestelde vragen. Klik hierop om snel naar deze informatie te gaan.

Hoe gebruikt u de zoekfunctie van deze website?

De website zoekt in adviezen en organisaties. Na het zoeken kunt u het zoekresultaat beperken door te kiezen voor adviezen of organisaties.

Wanneer u tekst invoert in het zoekveld, verschijnen er voorbeelden van woorden. U kunt meteen klikken op het woord van uw keuze.

De website zoekt alleen op hele woorden. Wilt u zoeken op een deel van een woord? Plaats dan een * voor of achter het woord.

Het maakt niet uit of u grote of kleine letters gebruikt bij het zoeken.

Wilt u zoeken op meerdere woorden? Plaats deze dan tussen aanhalingstekens.